fredag den 27. marts 2009

Intelligent Humor – det kan lade sig gøre!

Hvis finanskrisen har ramt dit forlystelsesbudget, så du kun har råd til én tur ud i det kulturelle natteliv i år, så lad det for Guds skyld være Brødrene Lund Madsens forestilling ”Gæsterne fra Rødby” på Bellevue Teatret. Det er ganske enkelt det mest fantastiske show i den kulturelle kalender lige pt. Det er et af den slags shows, der giver dig noget fra alle de øverste hylder i underholdningsbutikken.

De to brødre har virkelig forstået, hvordan den skal skæres. Ikke bare får du både humor og vigtig visdom i en samlet pakkeløsning. Du får det ypperste indenfor begge dele. Det er tankevækkende, at de to morsomste og mest talentfulde entertainere i Danmark lige nu er en journalist og en hjerneforsker…! Den samlede stand indenfor dansk comedy kunne lære en hel del af disse to herrer. 2½ times tarmslyngende morsomt show uden latrinære eller seksuelle referencer. Det KAN lade sig gøre – og så endda med succes.

Hvornår er du sidst gået hjem fra et dansk comedy show klogere end da du kom? Formodentlig aldrig. Det vil du gøre ude i Klampenborg. For som Anders Lund Madsen selv udtrykker det, har han en meget klog storebror, og Dr. Peter deler hjernens gerne sin viden med os andre. Og lillebror er nu heller ikke tabt bag af en vogn.

Skynd dig at bestille billetter (25. april er sidste chance), så du også kan finde ud af, om nuet er nu, og om du overhovedet befinder dig i det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar