fredag den 26. marts 2010

Farvel!


I går var vi nede og ønske Den Lille Havfrue god tur til Shanghai. Et storstilet arrangement med sang og dans, der var annonceret i medierne som noget, man ikke burde gå glip af. Der var vist tale om en misforståelse... For stort set alle fremmødte gik glip af det. Altså lige med undtagelse af VIP'er og pressen, der blev sluset ind bag afspærringerne, hvor det hele foregik (også udskænkningen af den gratis kaffe!).
-
Og dog. Ingen - siger og skriver INGEN - i miles omkreds gik glip af lyden. Men de 3-4 stort set ens taler af bl.a. Bam-Bam og den nordjydske bingovært (alias Økonomi- og erhversmisteren og Overbormesteren), og sang udført af to børnekor (det ene mere falsk og skingert end det andet), havde jeg gerne undværet.
-
Og det med udsynet gjorde nu ikke noget, for efter at have set de få sekunder af det, der blev vist i nyhederne senere på dagen, kan jeg konstatere, at vi bestemt ikke er gået glip af noget.
-
MEN - endnu engang var det ikke så skidt, at det ikke var godt for noget! Thomas og jeg fik en dejlig gåtur og nogle timer til at nyde årets hidtil dejligste og varmeste dag. Så med solkysset ansigt vil vi gerne have lov til at sige farvel og på gensyn til den ældste unge kvinde i Københavns havn. Vi glæder os til at se dig igen til November.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar